Kalas!

Idag har vi haft släktkalas här hemma. Lite sent ute dock, eftersom jag fyllde 20 för dryt en månad sedan :) Resten av helgen har verkligen varit hur lugn som helst. Lönehelg, i know. Men kände bara inte för att gå ut..

Så här såg jag iaf ut idag:
 

HettChicy.se, värt en titt!

Dagens vill haDinSko 499:-

Mix


Gårdagens dagen


Messy room

Jeansshorts Zara, Linne Gina Tricot, Tröja Indiska, Klocka D&G

Söta underkläder från h&m


Snyggt L!Idag blir de dricka drinkar, eller en lugn kväll eller...? Kan inte bestämma mig!

Vouge Spain


Skorna!


Cindy Crawford, Vogue July 2009

Stuck .Känner mig bara för att sparka på allt som hör till arbete. De är så TYPISKT att det ska bli fint väder när man sitter fastkedjad i sitt kontor. gah! För er som har turen på er sida att få njuta av solen, njut så mycket ni bara kan! För tydligen så ska detta vara den sista värmeböljan innan hösten kommer..Brrr..

Ingen rubrik


tfs

H&M har gjort det igen

Svart och snyggt! Perfekt till i höst.
Kolla armbanden! Tyvärr är de slutsålda på hemsidan för tillfället..What do YOU think?...

Helvete! Att det alltid ska sluta på samma sätt. Hur mycket kan man klarar av? Det som en gång var oskyligt, rent och hoppfullt är nu söndrigt, ner-trampat och förstört flera gånger om. Att tiden läker alla sår räcker inte. Såren måste läka nu.

Same but different


Audrina Patridge i ett ursnyggt vitt fodral!

Hittade en liknade på Asos, fast i svart.


Ca: 540 kr

Idag fyller jag systemet!

Idag är det min dag! För idag fyller jag 20!


Bjuder på denna ;)

Uppdatering Aussie

Jag har ju provat Aussie 3 minute miracle reconstruction nu och tycker att det verkar funka bra. Håret blir glansigare och luktar hur gott som helst! Det är nästan värt att köpa det bara för lukten, haha. Aussie ska iaf ska reparera skadat hår, men det krävs nog att man använder det några gånger först. Mitt hår har nog slitits ganska så mycket utav salta bad och sol under mina 5 veckor i Magaluf, så jag hoppas de funkar på mig :)

Min helg

Vilken party-helg det har varit. Utgång både fredag & söndag. Japp, ni hörde rätt, en söndag! I fredgas var jag på Park Lane med Ingrid. Dom har ju haft stängt under sommaren så det var premiär i fredags. Sjukt roligt och hur mycket folk som helst! Igår var jag ute med Cornelia & Co. Det blev Hamngatan där vi myste med rosé och efteråt begav vi oss till Berså där vi dansade hela natten. En lyckad kväll :)

Imorgon är också en stor dag. Jag fyller 20! Dock väntar jag med utgången tills på fredag då jag ska ha cocktail-kväll hemma först. Pappa har en bar på övervåningen, så det blir perfekt!

Känner att jag har cravings för sushi igen.. kanske blir en ride bort till sushi-restaurangen.

Puss så länge!

RSS 2.0