Australian beauty

Köpte Aussie 3 minute miracle reconstruction for damage hair när jag var i stan idag! Någon som provat den? Återkommer med resultatet :)


Sushi cravings

Regn, sol, blåst. Ush för sveriges väder. Och detta ska vara juli? Känns ju som om att sommaren redan är över. Jag begav mig iaf ut i detta bedrövliga vädret och träffade en vän som jag inte sett på över ett halv år. Kändes faktiskt som om att det var igår vi sågs även om det var så länge sedan. Vi åt mumsig sushi, skvallrade och hade det trevligt.

Nu sitter jag hemma i soffan och känner mig en aning deppig. De är så tråkigt att så många ska vara bortresta under sommar-månaderna! Vill ju träffa alla goa människor nu när jag är hemma igen, men icke.
 
Imorgon är det iaf fredag, någon som har några roliga planer?

 


Im back, babes!

Heej mina kära läsare! I söndags natt lämnade jag underbara Mallorca och kom tillbaka till ett betydligt gråare och kallare Sverige. Kändes dock skönt att få komma hem, hade nog fått nog utav Magaluf. Mest utav allt saknade jag min säng!

Som sagt så började vi resan i Malaga, där vi var i ca 10 dagar, sedan fortsatte vi till Magaluf, Mallorca. Tanken va att vi skulle jobba där, (vilket vi gjorde som shotgirls) men blev ersatta efter 4 dagar pga att vi låg hemma med feber i 2 dagar. Urselt! Istället så levde vi livet om nätterna och drack goa drinkar, solade på stränderna (de dagar vi orkade ta oss upp) ;) , hyrde en fyrhjuling som vi "råkade" köra lite olagligt, som t.ex på motorvägar som höll hastigheten 80-100km/h när vår maxfart var 50 km/h .. haha. Vi träffade massor av roligt folk från olika delar av världen och fick nya vänner. Vår lägenhet var inte direkt den bästa, men orka klaga! :)

Det blir för mycket att skriva om allt vi gjort, så är det något ni undrar, fråga!

 


PUSS!

RSS 2.0