Bloggpaus?

Nu ar biljetterna till Mallorca bokade! Âker imorgon, excited :) Tror det kommer bli annu battre an har. Vi ska forsoka fà tag pà nàgot barjobb dar oxà, sà hàll tummarna for mig. Brande mig lite pà stranden igàr, aj. Sà idag har det blivit lite shopping istallet. Kollade dock mitt bankkonto, och visst ar det latt att gora av med pengar nar man betalar med kort haha.

Det kommer nog tyvarr inte bli sà mycket bloggande tills jag ar tillbaka i Sverige .. :( Hinner inte med det, tyvarr! Borde vara tillbaka i Sverige om en mànad.

Hoppas aven ni ar tillbaka dà! Puss pà er sàlange!

FÖRLÂT

För min usla uppdatering! Nu ar jag i Spanien iaf. Dock var mitt flyg forsenat och min vaska blev kvar i Berlin ett dygn, men forovrigt ar det bra. Har inte sà mycket tid pà mig, màste till hotellet och gora oss i ordning for en kvall pà stan ;) Ska aven boka biljetter till Mallorca tills torsdag! Life is good, so far! :)

Hoppas ni har det bra raringar, PUSS

Underground






Skorna, armbanden, jackan!

Busy busy

SORRY för dålig uppdatering! Nu kollar jag desperate housewifes, och efter det är det dags att fortsätta packa. Snart åker jag!


Ingen rubrik behövs

Just nu känner jag: fy fan va skönt det ska bli att komma härifrån!

Update: Men ändå inte :(

2 more days to go

På onsdag drar jag till Spanien! Helt underbart! Cant wait. Dock har jag inte börjat packa eller något ännu, jag är alltid ute i sista sekund när det gäller sådant. Men det kan väl inte vara så svårt egentligen. Slänga ner några klänningar, shorts, linnen, skooor. Blir alltid för många skor. Hm..

Ikväll kommer M hit. Mysigt :) Lite synd att jag ska vara borta så länge nu bara.. Vi får väl se vad som händer när jag kommer hem igen. Min dag förövrigt har varit ganska stressig. Vart uppe sen halv 6 imorse, så de ska bli skönt att bara ta de lugnt ikväll!

PUSS

.




Saturday made me smile and glow again

Gårdagen blev betydligt lugnare än fredagen. Mådde som sagt sådär fram tills 6-tiden. Och kvällen tillbringade jag med M :) So far, so good. Men peppar peppar, ta i trä! haha. 

Just de, glömde säga att jag även köpte bullboxer sandalerna i brun, snyggt när man blir brun själv till sommaren. Kan ta en bild och visa er senare.

LATER!

Back to the jungle


Mac


Helena Rubinstein

Friday night baby

Igår vart det party på hög grad med Cornelia. Vi började kvällen hos mig med vin, kex, ost och vindruvor. Lite får man lyxa till det när jag åker på onsdag ;) Sedan drog vi in till stan där vi dansade och drack goda drinkar hela natten! Men jag tror nog att jag ska hålla mig borta från shots om jag vill må okej när jag vaknar.

Träffade även M en stund utanför klubben, nya mr X? haha. Only the future can tell ;) Har ni haft en bra helg so far babes?

Tyvärr blev det inga bilder tagna under kvällen, så bjuder på en från en annan utgång.
Igår hade jag på mig min nya vita klänning från Zara, nya armbanden, höga svarta skor me nitar och kort svart skinnjacka med silverdetaljer från hm, silverklocka från D&G och örhängen från snö. Till detta körde jag hudfärgade stumbyxor. Supersnyggt!


High expectations



Äntligen helg! Bara drygt två timmar tills nyckeln tas fram och jag släpps ut i det fria. Ikväll blir det UTGÅNG, med stort U. men innan dess en snabbis till stan. Måste köpa strumbyxor o kolla stövlar. För detta funkar ju bara inte! Hoppas bara att det slutat regna lagom tills ikväll, för jag känner inte för att se ut som en blöt katt.

Vad ska ni göra ikväll goingar? Ses vi ute i vimmlet kanske?

Mocka

Åh, är sugen på att köpa en mockajacka från Mission. Finns b.la på Raglady. Har hört att dom ska få in i hallonrött och även i svart med guld eller silverdetaljer! Sounds nice! Tror även att den finns i en ganska fin grön färg också. De enda som är lite fundersamt ät priset, worth it?


Raglady

Beautyfy urself

Smycken kan lysa upp en hel outfit, satsa gärna på många på samma arm och mixa!

kyssjohanna.jetshop.se 815:-


kyssjohanna.jetshop.se 445:-


kyssjohanna.jetshop.se 999:-

Detta har jag även sett på RadLady i Arkaden,
har dock för mig att det var lite billigare där. Superfint iaf!


kyssjohanna.jetshop.se 895:-/st


Accessora.se 119:-/st

Dumma regn!

PANIK! Det första jag ser när jag kollar ut genom fönstret på morgonen är regn, och inte lite heller! Hur ska jag ta mig till jobbet? Jag äger inga stövlar eller vattentäta skor alls för den delen. Dagen i-lands problem, suck. Tillslut fick jag ta på mig mina vita tygskor från Zara, hopplöst fall eftersom de är genomblöta nu! Men vad ska man göra? Försökte iaf skydda mig med ett jätte paraply. Skyddade typ hela kroppen UTAN just fötterna.

Blir kanske ett köp utav ett par Hunter-stövlar idag. Vad tycker ni, är det värt det? Tusen spänn går de på har jag för mig. Isf kommer jag satsa på de svarta, ett säkert kort.








Fierce

Maryna Linchuk




Titta armbandet, skorna, allt!

Elle goes green


Fräsht!

L u s h

Här är bilderna på armbanden som jag köpte igår, u like?
 
I LOVE!






Köpta på RagLady

Nitar, trash & läder



Shorts: abercombie.com
Linne: nuan.gr.jp
Skor: kurtgeiger.com
Ring: tracyporter.com
Svarta armband: elle.se
Svart/bruna armband: lpcollection.com

Inspiration





Givenchy

Paaarty all the time

På fredag är det utgång, en rejäl sådan. Min sista innan jag drar till Spanien under sommarn. Jag längtar. Jag vill ha fredag nu.

Varför är det bara onsdag?

Do u have a timemachine? Får jag låna?



BikBok

we're gonna rule the world








knightcat

Huur söt?





Ca: 260 kr

My day, so far

Ooops, jag gick aldrig på träningen idag. Ibland får man faktiskt skippa! Får väll ställa mig framför min mega stora spegel i rummet och dansa loss istället, haha. Dock känns det lite för sent att tänka på beach 2009 när jag ska ligga på playan om exakt en vecka! Åh, va härligt! Det blev en snabb runda på stan istället. Köpte två fina armband på Raglady och en kaffe mocka, mums. Kan fota armbanden och visa er senare om ni vill.

PUSS så länge!


The butterfly effect


.

TRÖTT! När får jag gå heeem? Och så ska jag träna efter jobbet också, hurra ..





Yes!

torsdag & fredag kommer skatteåterbäringen! Jag får tillbaka 5 600 :- wohoo. Dom ska jag spara till Ayia Napa resan som jag och tjejerna ska åka på i Augusti.

Får ni tillbaka några pengar lagom tills midsommar och semestern?


aftonbladet.se

Im lost for words


Förlåt för dålig uppdatering idag. Har helt enkelt inte orkat. Ska bättra mig.
Nu: Sängen

Dance to be noticed








Trashiga, trasiga, sönderslitna












10 dagar känns som en evighet!

Åh, vad jag längtar till spanien, 10 dagar kvar nu! ÅH jag vill åka nu nu nu! Får nog bli en shoppingrunda med C i veckan. Behöver inhandla lite saker. Tror ni det är värt att köpa Hawaiian Tropic i Sverige eller i Spanien, med tanke på att euron gått upp? Man vill ju få en fin bränna ;)


Vogue 2008

Ni är så bra!

Lovisa om Shop til u drop!:
sjukt fina grejer :) Hoppas du fortsätter blogga i spanien?


Vad glad jag blir när jag läser detta. Självklart kommer jag att fortsätta blogga i Spanien, så mycket jag hinner. Det finns ju internet-caféer och jag tar med min kamera! Så bilder blir det förhoppningsvis gott om! :)

Kram!

Shop til u drop!

Igår tog jag en sväng i stan efter jobbet och titta vad mycket fint jag hittade. Perfekt saker som jag kan ha i Spanien snart! Fint va?


Vad döljer sig i påsarna?


Skor!









Örhängen, Ms bijoux från Raglady 79:-
Armband med Peace-märke, Ms bijoux från Raglady 149:.
Skor, bullboxer köpte på Raglady 499:-
Jeans shorts, Zara 299:-
Klänning, Zara 399:-

Spanien here i come!

Igår bokade jag biljett till Spanien, åker 17 juni!

Later babes

She got it




Elin Kling

Så himla snyggt, älskar hennes shorts. ÅH, jag är verkligen på jakt efter de perfekta slitna jeansshortsen som ni kanske har märkt, men hittar inga, typiskt!

Dangerous






Jag vill ha!


natthebat

Perfekta!










Have2have, endast 298:- KAP!


RSS 2.0