Firmafest

Hittade förresten en bild på mig och min syster ifrån Firmafesten igår.

Nästan helt omöjligt att tro att vi är systrar va? Vi ser ut att vara varandras motsattser.


 


Jag till vänster och syster till höger
Har på mig en svart klänning med djup rygg från american apperal,
mörkblå hög kjol från H&M, svarta leggings Gina Tricot och
stövlar från Johanssons skor.


Nej nu ska jag ta o hoppa i säng. Natti natti!

 


i.d Bare Minerals

 

 

 

Funderar på att prova på i.d Bare Minerals get started-kit. Jag har hört väldigt mycket positivt om deras produkter, och detta kitt skulle ju passa perfekt då man får så mycket för pengarna! Eftersom en Foundation ligger på ungefär 400 kr så tycker jag att det är väldigt prisvärt att få allt detta för dryga 1000-lappen. Finns bl.a. på Åhléns, men även att köpa online. Har hört att i.d själva säljer det billigare på tradera.se, då de inte behöver någon mellanhand. Värt att ta en titt kanske? Tror att detta är något som kommer att finnas med på min önskelista i år.


Inte lätt att välja rätt

Min helg har framkallat en del blandade känslor. En del glada och positiva, men även de där jobbigt negativa känslorna som man bara vill ska försvinna. Fredagen blev verkligen jätterolig. Jag och två vänner började kvällen med att gå till Cheers för omväxlingsskull. Det var över ett år sedan vi var där sist. Visst hade stället förändrats lite, det var inte direkt samma folkgrupp som var där nu som förr, men vi hade det roligt. Vi gick sedan vidare till Victoria, där drinkarna flödade lite för mycket och innan vi visste ordet av det hade var utgången inte lika lugn som vi planerat. Det beslut som jag senare tog har jag fortfarande svårt att bestämma mig för ifall jag gjorde rätt eller inte. Jag träffade Mr X, en kille vars namn jag inte nämner i bloggen då jag inte vet om han vill medverka. Jag följde med honom och hans vänner till Park Lane och allt kändes verkligen hur bra som helst. För tillfället kändes det som jag gjorde rätt i att träffa honom. Men med tanke på vårt förflutna och hur det varit förr, så kanske jag skulle ha åkt hem istället. För visst tar det roliga för eller senare slut och jag vill verkligen inte bli sårad igen. Hur får man huvudet att avgöra sina handlingar när hjärtat tar över? Just nu är jag förvirrad och har ingen aning om vad jag vill.

 

Natten till lördag fick jag endast 4 timmars sömn, då jag var tvungen att vara på ett möte med jobbet klockan ett. Direkt efter det var det hemgång för att snabbt göra mig i ordning för firmafesten på Kajsjul 8 som jag berättade om tidigare. Det var jätte god mat, kabaré och trevligt sällskap. Efter det blev det ännu en utgång med några vänner. Vi hamnade på en klubb som jag inte ens visste fanns, 400 hette den tror jag och låg på baksidan av Storan. En helt okej lördag med andra ord.

Hur var eran helg?

 

 


 


Utgång på G

Ikväll ska jag träffa Sara, Malin & Filippa ut och göra staden osäker. Haha, nej då vi ska bara gå ut en sväng och ta ett glas vin eller några drinkar. Blir nog inte en allt för vild utgång eftersom jag ska på möte klockan ett imån, hurra.. De va ett tag sen vi sågs allihopa så det ska bli roligt att bara umgås och skvallra lite.

 

Och så ska jag på firmafest på Kajsjul 8 imån, så då blir det nog en del festande där också. Har dock ingen aning om vad jag ska på mig någon av dagarna.. Lånade en del grejer av syrran men längtar tills min klänning som jag beställt från asos.com kommer.

 

 

 

Hoppas ni får en trevlig kväll, vi hörs imorgon!

 

 


Snart helg!

Bara några minuter kvar på jobbet, sen är det officiellt helg! Då ska jag bege mig till min syster och kolla om hon har något snyggt att låna ut till mig för ikväll. Man kan ju alltid hoppas, det brukar finnas något. En sak som är bra med mig och min syster är att vi har ungefär samma storlek, och då får man en dubbelt så stor garderob. Ett helt klart stort plus! Nej, nu får jag ta och göra klart de sista på jobbet. Vad som händer i helgen berättar jag mer om i nästa inlägg.

Ha det så bra till dess!


En sån här walk-in closet skulle jag inte tacka nej till

Förlorad Oskuld

Första blogginlägget någonsin, man kan säg att jag idag förlorade min blogg-oskuld.

På tok för tråkigt att skriva en lång förklaring om vem jag är. Jag kan istället lova er att ni kommer att få lära känna mig igenom mina inlägg här istället.


Javisst (!) finns det hur många bloggar som helst nu och ni undrar säkert varför just min skulle utmärka sig ifrån alla andra och intressera er? Detta kan jag tyvärr inte svara på just nu, men jag kommer att försöka gör mitt bästa för underhålla er med både det ena och det andra. Min blogg kommer främst att bestå av inblickar i mitt liv, mode & shopping eftersom det är något jag älskar, olika tips, resor jag gör och mycket mycket mera!Ja, helt enkelt allt från the past, present and the future.RSS 2.0