Just another day

Åh, vad jag vill promenera längs en gata i New York en varm sommardag, kläd i en underbar klänning och höga klackar som "Carrie" i Sex and the city!


Dålig uppdatering

Sorry för en väldigt dålig uppdatering under dagen. Men jag har haft fullt upp på jobbet hela dagen, plus ett möte från halv 5 tills 9! Så jag kom precis hem nu, och är hur trött som helst! Bättre uppdatering imorgon hoppas jag :)

Hoppas att ni har haft en bra dag!


Love high heels!


Cat got ur tongue?


Kärlek, hur fan gör man?

Det undrar denna mannen. Och vet ni vad? Det undrar jag också! Det tror jag att de flesta gör. Jag håller med Bob, när han säger att vi är rädda. Vi är rädda för att öppna upp oss, rädda för det vi inte har facit till. Att öppna upp oss, gör oss sårbara. Vi är rädda för att vara oss själva, rädda för att inte bli omtyckta och accepterade utav andra. En sak som vi glömmer är att alla har svagheter, alla har något som de inte är nöjda med, vissa döljer det bara bättre än andra.

Frågan är; hur kul skulle det egentligen vara ifall alla var likadana? Vi måste våga tycka om oss som vi är. De "svagheter" vi har är en del utav oss, och det är en del utav det som gör oss till den person vi är idag. Vi måste våga gå ur vår säkerhets-zon och våga chansa. Visst kan man då och då dra en nitlott (tell me about it), men vågar vi inte chansa så kommer vi aldrig att vinna.

Summerlovin'

Forever21

Hollister

Såg ett par fräcka jeansshorts på denna blogg, och var tvungen att leta upp dem.
Titta vilka snygga till brunbrända ben! Här hittar ni shortsen online :)


Det är värt varenda sekund!

För er som inte vet så arbetade jag som bartender i Spanien under 3 månader i sommras. Det var något utav det roligaste jag har gjort i hela mitt liv. Samtidigt som jag träffade massor av underbara människor och hade the time of my life, så lärde jag mig även mycket om livet. Jag lärde mig att ta hand om mig själv och att ta större ansvar. Att åka till Spanien på egen hand gjorde att jag växte som människa. Jag lärde mig även att om man vill ha något gjort, så måste man göra det själv, och inte lita på att andra får det gjort! Även om jag saknade alla där hemma så stannde jag längre än jag planerat från början.

Min resa bestod utav lycka, gemenskap, nöjen, skratt, kärlek, utflykter, nya vänner, festande, sena nätter och varma sommardagar, men även utav gråt, svek och slit. Trots de tre sista sakerna så ångrar jag ingenting och jag skulle hur lätt som helst kunna göra om det. Till er som funderar på att ta er ut i världen men inte vågar, säger jag bara: GÖR DET! Det kommer att ge er så mycket erfarenhet och ni kommer att lära er saker som ni annars aldrig skulle göra. Hade jag inte gjort det så hade jag säkerligen spenderat en större del utav mitt liv med att fundera på hur det hade varit om jag gjort det, och vad jag skulle kunna ha gått miste om. Jag tycker att man ska passa på att vidga sina vyer innan det är försent.

Jag är nu 19 år
, och åkte dit i juni förra året ganska så direkt efter min student, då jag var 18. Jag funderar faktiskt på att åka någon annanstans i sommar och leva livet innan det är försent!


Saknar Spanien!

Jag är hon med långt brunt hår :)
Ex; hon till höger med vit klänning på kortet längst ner till höger.



God morgoon!

Är ni uppe med tuppen som jag? Idag ska jag till Karlstad med jobbet, så jag har varit vaken sedan klockan 6, på tok för tidigt tycker jag! Just nu känner jag mig inte riktigt på topp, utan skulle helst av allt vilja lägga mig i min varma säng igen och glömma av vardagen. Men en sådan lyx har man ju tyvärr inte. Jag mår fortfarande inte helt bra, har kännt mig lite halvt dålig, men så är det väl i förkylnings-tider. Tänkte iaf bara säga God morgon!, och hoppas att ni är lite piggare än vad jag är! :)


Nyheter på chicy

Chicy.se har alltid fräcka kläder, jag gillar speciellt deras skinnjackor. Hade jag inte redan köpt min från h&m, så skulle jag lätt ha slagit till på en av deras. Chicy har fått in massor av nyheter nu, så passa på!







989:-



Hur fräckt skulle det inte vara me en av dessa till ett par slitna stuprörsjeans?
419:-/st

Den rätta ..

Nu ska jag slå mig ner framför tvn med en semla och titta på Den rätte för Rosing! Tror ni att hon kommer finna kärleken?


Semledagen!

Idag är det den efterlängtade Semledagen, dagen då man faktiskt får lov att frossa i mumsiga semlor! Det har ju nästan blivit till en liten trend att variera semlan på olika sätt, istället för att njuta av den gamla hederliga semlan. Eftersom jag personligen tycker att det är roligt att prova på något nytt, så letade jag runt lite på nätet och fann en del recept på nya varianter av semlan som kan vara värda att prova på. Recepten hittar ni nedan.



Bild lånad från flikcr

Vad sägs om en Daimsemla, semla med baileys-grädde eller Kardemummabullar och hasselnötsmassa. Eller varför inte vara lite nyttigare och prova på en varian av GI-semlan? För alla choklad älskar finns det Chokladsemlor med björnbär, och gillar du pistach, varför inte prova dessa karlsbadersemlor med pistasch och hallon. En fruktig semla med kesella hittar du här och för alla laktosintoleranta finns dessa! Minisemlor, är dom små så får man ta två :) Och sist, men definitivt inte minst, en semlelängd. Perfekt om man inte orkar eller har tid att göra massor av semlor!

Som ni ser är utbudet stort, så prova er fram och kommentera gärna ifall ni testar något utav recepten!

B i a n c o

 




Bianco.se

NY Fashion Week

Matthew Williamson, som förresten är h&m's kommande gästdesigner;


Vad tycker ni?

Hervé Léger, mannen bakom de underbara fodral-klänningarna, vet hur man designar snygga skor!



Give me, give me! <3

Double Wrap Around Cuff

Detta armbandet från Asos ska jag klicka hem när lönen kommer på onsdag! Jag tycker det är hur fräckt som helst :)



När man vill unna sig något extra

Fick syn på dessa flingorna och var bara tvungen att tipsa om dem. Har inte hunnit prova dem ännu, men ska nog köpa ett paket på vägen hem. Special K med choklad överdragna flingor och jordgubbar. Perfekt när man vill ha lite vardagslyx till frukosten. Smaklig njutning!
 


Tillbaka på ruta ett.

Att vara människa är inte det lättaste. Ibland önskar jag att det fanns en knapp programerad på oss där vi kunde välja att stänga av våra känslor, eller att det fanns ett lyckopiller som verkligen fungerade. Men istället fylls våra liv med problem, ångest, spruckna hjärtan och krossade drömmar. Jag brukar se måndagar som en dag att börja om på, en dag att lämna de gamla problemen bakom sig och försöka på nytt, men idag har jag väldigt svårt för att se framåt. Jag är medveten om att detta inlägg är lite väl personligt och kanske flummigt, men jag känner bara att jag måste få skriva av mig, även om jag med ord inte nämner precis vad det är som har hänt.

Det känns som om att saker och ting har en förmåga att upprepa sig, speciellt de saker man hade hoppats på att inte behöva uppleva igen. Jag hatar att känna mig vilsen och sårad. Är det så mycket begärt att få känns sig lycklig under en längre tid? Det värsta är att jag inte fått en förklaring, vilket gör det svårt att få ett avslut. Det enda jag begär (läs; men inte det enda jag vill) är att få ett avslut, så att jag kan gå vidare och försöka acceptera att jag inte är hon med stort H.


Colour me up

God morgon läsare! Nu är det fredag igen, va skönt. Ikväll ska jag på förfest hos Julia och efter det blir det utgång med alla tjejerna. Något att se fram emot med andra ord. Jag har dock fortfarande problemet med klädseln. Jag hittade en svart klänning från Zara, men ångrade mitt köp när jag provade den hemma igen, så det blir till att lämna tillbaka den. Så nu är jag tillbaka på ruta ett. Varför finns det inte fina klänningar som denna i affärerna?


This is why your ..

Jag såg en sak på aftonbladet idag som fick mig att tappa aptiten totalt. Har ni inte redan sett det så titta här. "This is why your fat", är hemsidan som visar hur STORA (läs löjligt gigantiska) portioner det lagas på vissa ställen. Hur kan folk ens få i sig så mycket mat? Det är helt otroligt. Vad sägs om en "Turbaconucken" - en kyckling inuti en anka inuti en kalkon och allt insvept i bacon?

Nej tack!



Bild lånad av aftonbladet.se

Buy me a dress, love?

Burr, idag snöar det för det vildaste utanför mitt fönster på kontoret. Men egentligen ska jag inte klaga, då jag läste i Metro i morse, att det var närmre -40 C grader kallt någonstans långt upp i norra Sverige! Det blir många koppar varm choklad för dom :) Själv ska jag ta mig in till stan efter jobbet och shoppa för pengar jag egentligen inte har, det låter väl bra? "Ursäkta, går det att köpa på faktura?" Haha. Behöver nämligen något nytt och fräsht i garderoben ifall jag ska ut till helgen. Det känns som om att jag bara har massa sommarklänningar, och det funkar ju (tyvärr) inte ännu. Någon som har sett något snyggt i affären? Tror jag ska börja med en titt på Zara, dem har alltid massa fina klänningar och skor! Senare ikväll kanske jag ska träffa C, vi får se vad som händer :)


Klipp & mys

Idag ska jag hem till min syster och hennes små tvillingpojkar. Eller små och små, dom börjar ju bli stora nu, snart 3 år. Jag ska nämnligen träda in i rollen som frisör, och klippa min syster. Ett tag funderade jag faktiskt på att välja frisör-linjen när jag skulle välja gymnasium ett par år sedan, men det blev tillslut samhäll/ekonomi linjen eftersom det nog skulle löna sig bättre i framtiden. Jag skulle nog inte ha velat jobba på en vanlig frisör salong i Sverige, utan med kändisar, och det skulle nog ha varit ganska så osanolikt, så det fick bli en annan inriktning. Men ett frisör-kitt med riktiga saxar och sådant har jag faktiskt! :)

 Vad ska ni göra idag? 


Give me colour

Kan det inte bli vår så att man kan få sätta på sig lite färg?




Onsdag

God morgon bloggen!

Idag var det inte alls roligt att kliva upp ur sängen, och roligare blev det inte när jag upptäckte hur fruktansvärt kallt det var ute, ush! När kommer våren? Jag är i stort behov utav den. Jag är även i behov utav en snygg sliten jeansjacka till våren, någon som har något tips? Skulle verkligen uppskattas. Det gäller ju att vara ute i tid med vårkläderna, annars tar ju allting slut. Nu är det strax dags för frukost på jobbet, synd bara att den inte bestod av något roligare än bröd ..


Snygga, men billiga jeans!

Tänkte passa på att tipsa om två affärer som (enligt mig) har fått in väldigt snygga jeans, nämnligen TopShop & BikBok!
Det bästa är att de tar ett rimligare pris för jeansen än vad alla kända märken gör.

TopShop har ett märke som heter Pippa, vilket består av tajta stuprörsjeans med stretch i. De är hur snygga som helst och kostar runt 599-699:-, vilket jag tycker är ett ganska så relativt pris.

BikBok har även dem fått in en kollektion med fräckare jeans med detaljer som slitningar och hål. Deras kollektion heter NeverDemin, och består utav Black Label och White Lable. Från 499-699:-

White Lable;




Black Lable;



A taste of spring



Väska från hm webbshop 198:-, skor från Zara, 299:-

"Fönster shoppa" skadar inte





Chicy.se


asos.com


Gulligt

Se vilken fin kaffekopp! Hade jag en sådan så skulle jag dricka kaffe hela dagen, bara för att få visa upp den :) En sån vill jag ha.



Finns att beställa här för 12.50 £.

Paket på posten

Igår fick jag hem den svarta väskan som jag beställt från H&M. Den var jättefin, och passar perfekt till våren! Jag köpte även ett par vita nätta vår/sommar skor på Zara igår, men eftersom jag sitter på jobbet nu så lägger jag upp en bild på båda sakerna när jag kommer hem.

Ha en trevlig dag!

dress



Rosetten

Har ni sett Lady Gagas rosett frisyr? Gillar ni, eller är det bara too much?



Vill ni se ut som Lady Gaga, kolla in chic där de tagit fram en video som stegvis visar vägen.

Fredag den 13:e



Fredag den 13:e, dagen vi alla fasar? Idag fyller faktiskt min kära Mamma år! Jag och min syster ska därför överraska henne med att baka en riktigt chokladig chokladtårta! Det kommer att bli smarrigt värre. Lägger upp en bild senare ;)

Nu är min syster och hennes tvilling-pojkar nog här, dags att börja baka.

Alla hjärtans dag tips del 2

Deppa inte ihop för att du är singel på Alla hjärtans dag. Alla hjärtans dag är en dag som man ska tillbringa tilsammans med de människor man tycker om och bryr sig om. Det är en perfekt dag att visa dina närmsta vänner och din familj just hur mycket du tycker om dom. Här kommer lite tips på vad du som singlel kan göra 14/2!

Till dig som är singel:

Ta en heldag tillsammans med din bästa vänner och bara njut! Gå på stan en hel dag, unna er mysiga fikor, eller laga en god middag tillsammans på kvällen.

Köp något fint till dig själv, just för att du förtjänar det!

Ta med tjejorna ut på en helkväll på stan. För alla vet väll att det vimlar av singel killar ute en kväll som denna!

Köp något till dina vänner istället för en kille. Vad sägs om denna roliga bok?
 



Eller varför göra Alla hjärtans dag till en dag som bara (!) handlar om dig själv? Helkropps-peeling, manikyr, pedikyr, bubbelbad, hårinpackning m.m. Tycker du det verkar tråkigt att göra det själv, bjud in en kompis och dela en på en flaska vin och någon mumsig choklad!

Tycker du fortfarande att det suger (ursäkta uttrycket) att vara singel på Alla hjärtans dag? Vad väntar du då på, spring ut och hitta dig en. Och du får snabba på, för du har inte lång tid på dig att fixa dig en man. (Suck, om det ändå vore så lätt?) 

Även om du är singel, så lovar jag att du överlever Alla hjärtans dag ändå :)
Ha en trevlig kväll!

Alla hjärtans dag tips

Imorgon är det Alla hjärtans dag, en dag som kan frambringa en del blandade känslor. Är du i ett förhållande kan detta anses vara den mest romantiska dagen på året och du bara längtar efter att få tillbringa denna dag med din älskling. Är du däremot singel kanske känslan av ensamhet smyger fram och allt du vill är att denna dag ska försvinna så fort som möjligt så att du inte ska bli påmind om att du inte har en kille.

Nonsens!

Alla hjärtans dag handlar inte bara om att vara extra kärleksfull mot din partner, utan även sina vänner och familj. Här har jag tagit fram lite Alla hjärtans dag tips, både till dig i ett förhållande och till dig som är singel, bra va?


För dig i ett förhållande:

Något klassikt är alltid fina underkläder. Uppskattas av både den som får de och den som får se det på ;) Hanky Panky är alltid ett säkert kort, eller Victoria Secret om man har vägarna förbi USA eftersom de inte levererar till Sverige :(









Varför inte skämma bort din partner och bjud henne/honom på en spa-behandling, t.ex en helkropps-massage? För alla er som bor i Göteborg kan jag rekomendera Haga Badet. Helkropps-massagen kostar dock upp mot en 900:-

Hittad en rolig present till båda på internet, 52 busiga nätter. Finns att köpa här.




En hemlagad middag lagad av kärlek slår vilken 5-stjärnig restaurang som helst! Du kan även smyga upp en stund tidigare på morgonen och laga en underbar frukost på sängen. En perfekt start på kvällen.

Blommogram, utmärkt för er som tyvärr kommer att ha ett litet avstånd imellan er. interflora.se

Parfym, både för killen och tjejen. Min favorit på killar är Paul Smiths underbara doft! I Love!

Behöver jag säga smycken? Det är ju uppenbart ;)

Vill ni slå på stort så kan ni ju alltid boka ett hotellrum med roomservice där ni båda två blir uppassade och får tid att bara njuta av er stund tillsammans. Det fixas lätt här.

I nästa inlägg berättar jag vad ni som är singlar kan hitta på!

Makroner

Jag har läst en hel del om "makroner". Ni vet, de där bakelserna från Paris. Kikade runt lite på tastelines hemsida och hittade ett reccept som verkar väldigt smarrigt! Enligt tastelines beskrivning är makroner" dubbla marängkakor med chokladkräm emellan". Låter de lockande? Receptet hittar ni här. Bon Appétit!


Today im not on top

Idag vaknade jag upp med med feber och halsont, ush. Jag hatar verkligen att vara sjuk, det är så himla onödigt. Speciellt så nära till helgen, typiskt. Så idag blev det till att somna om och skippa jobbet. Det värsta med att vara hemma och vara sjuk, förutom att det är sjukt tråkigt, är att det aldrig finns något bra på tv. Dags tv är verkligen inget hitt. Antingen så är det tv-shop, någon "ring in och gissa ordet, vinn pengar blabla" show, eller våra bästa år. (som för övrigt gått i all evighet?) Någon som har något tips på vad man kan hitta på när man är hemma och är sjuk?

Detta vill jag ha just nu:



Är väldigt sugen på pannkakor, mums!
   
Sex and the city boxen hade inte vartit helt fel,
då hade jag kunnat fördriva tiden lite iaf!






                                      Ben & Jerry, behöver jag säga något mer?

Mary-Kate for Elle



Så elegant och snygg vill jag också se ut nu!

Things


Balmain


 Givenchy

Översta bilderna lånade från elle.com


Payless.com


Jeans leggings från chicy.se 289:-
Nedan: Skinnjacka, chicy 989:-



Skor

Vilken besvikelse! Skorna jag beställde ifrån Nelly.se var inte alls så snygga som jag trott att de skulle vara. Jag blev jätteglad när jag såg att jag fått ett paket att hämta från posten, men inte lika glad när jag öppnade det. Höga skor i all ära, men dessa var bara too much. De passade inte alls mig, tyvärr! Så nu får jag ta en titt på deras hemsida igen och se ifall jag kan hitta något att byta till. Som tur är, så är det 30 dagars returrätt, och jag slipper betala frak igen. Någon som sett något snyggt på Nelly? Let me know!

Min helg

Min fredag blev inte riktigt som planerat. Kvällen började med att en vän som skulle med ut den kvällen blev rånad på väg till en förfest! Rånad klockan 7 på kvällen, vad är det för samhälle vi lever i? Upptryckt mot väggen så att hon ramlar ner på marken. Jag är bara glad att det gick bra till slut, och att de inte förgrep sig på henne. Jävla idioter! Det värsta är ändå att två personer gick förbi när detta hände, utan att göra något. De ringde inte ens polisen. Vart har civilcuraget tagit vägen?

Jag och en annan vän gick senare ut runt 12 tiden och kvällen slutade bättre än den började. Det var sjukt mycket folk på Park Lane i fredags och vi gick in VIP, tur det! För kön var inte liten precis .. Min lördag spenderade jag tillsammans med en vän och kollade Schlager och film, och min söndag har inte precis varit händelserik. Men det kan ju också vara skönt ibland. Vad har ni hittat på?


Sex and the city

Visst har man hört prat om att en ny Sex and the city film ska spelas in, och idag kan man läsa på aftonbladets hemsida att alla fyra tjejerna skrivit på ett kontrakt om att spela in en uppföljare. Åh, vad glad jag blir! Sex and the city är hur bra som helst. Jag funderar dock på hur filmen kommer att bli eftersom med tanke på slutet i den första. Vill inte säga för mycket för er som inte sett den. Och har ni inte sett den första, gör det! :)



"Carries" klänning på denna bilden är sjukt snygg!

Funky friday

Idag är det äntligen fredag! Som man har längtat. Nu sitter jag här på jobbet och väntar på att timmarna ska ticka förbi. Ikväll ska jag och några vänner till Park Lane! VisualPlanet Djungel heter klubben, eller vad man ska kalla det, som gästar där ikväll. Det ska tydligen vara något riktigt fräckt med lyseffekter och klubb musik, i like. En svenska grupp vid namn VJ-gruppen Startsladd och DJ Niclas Jingryd är det som arrangerar festen. De kallar det "En ny dimension på nattklubbslivet". Det går ju bara inte att missa. Ses vi där?



Shopping utan trängsel

Igår kväll efter café besöket roade jag mig med att klicka hem lite grejer från nätet. Bl.a. skorna från nelly.se som jag visade i ett tidigare inlägg, men även denna fräcka väska från HM, love it! Det är så himla svårt att hålla i pengarna men sammanlagt blev det bara ca: 680 kr inkl. frakt. Ett riktigt kap tycker jag, va säger ni?


Café café

Ikväll har jag haft en mysig kväll på café condeco med två vänner. En ciabatta med kyckling och cream cheese blev det. Jag är inte den som är bäst på att hitta på något efter jobbet på vardagarna eftersom jag oftast känner mig så trött runt halv 5 snåret när jag slutar. Men det kändes skönt att träffa lite vänner och prata av sig lite. Ni är bäst flickor.




Bild lånad av
Condeco

Save it for a rainy day ..

Visst är det tråkigt när man vaknar på morgonen och upptäcker att regnet bara öser ner? Det är kallt och blåsigt och blött. Idag är en riktigt grå dag, men inte behöver man klä sig tråkigt för att det är regn. Varför inte piffa upp vardagen lite med ett par lite roligare stövlar? Både snyggt och praktiskt.

Varför inte glänsa i ett par från Burberry:




Eller liva upp det lite med ett par rosa ifrån Hunter;

 


Eller ett par super gulliga färgglada, livar upp alla som ser dem;





Till detta kanske ett paraply som glittrar som en stjärnhimmel, perfekt när du vill sticka ut lite.
Ovansidan har nämligen fiberoptiska lampor som glittrar. Überfräckt (coolstuff.se)




Köpa eller inte?

Titta vilka snygga skor jag hittade. Kanske lite tråkigt med svart alltid, speciellt nu när det ska vara färg på fötterna till vår. Men svart är snyggt och det funkar alltid! De första är från asos.com och de andra från nelly.se. Köpa eller inte?

Asos; 468:-

 

























Nelly; 399:-


PS! Passa på att beställa från asos nu när frakten är jättebillig. Ett till plus med asos är att de tar Maestro kort, för alla de som inte skaffat Visa eller Mastercard ännu, perfekt va?

Ta ett steg framåt eller bakåt?

Vad gör man när man äntligen har chansen att få det man sucktat över länge, men inte vågar ta den? Hur övervinner man rädslan över att återuppleva något som hänt tidigare i livet? Hur vågar man tro att allt blir bättre denna gång?

Är det värt att chansa och öppna sig, då livet inte har några garantier?

Rätta värktabletten

Åh, va trött jag blir! Skrev precis en text som bara fick för sig att försvinna, vad glad man blir! Tänkte i alla fall visa vad jag har shoppat idag. Shopping botar huvudvärk har jag kommit på idag, i alla fall för en stund. Mitt huvud har verkligen inte haft en bra dag idag, aj aj.





Lite Juice Couture inspirerat armband tycker jag. Dock syns inte färgerna så bra när det blev blixt med kameran. Berlockerna är i alla fall svarta, rosa och vita med lite bling bling, I love!

Cupcake

Åh, bli man inte sugen? :)


Too good to be true?

Varför vill man dra sig ur när saker och ting blir för bra? Är det för att man vet att allt gott har ett slut?

Inget för mig

Om jag ska sammanfatta mina 2 veckor med Naturdiet så kan jag säga; vilket slöseri med tid! Detta var verkligen helt fel diet för mig, eftersom den är så strikt. För det första blir man hungrig efter ca: 2 timmar och för det andra är det inte roligt att behöva dricka sin lunch varje dag. Jag åt Naturdiet som frukost, lunch och mellanmål. Till middag åt jag oftast sallad. Hade man hållt sig lite strikare till Naturdiet än vad jag gjorde hade man nog gått ner mer. Jag gick ner 2 kg, men då fuskade jag även med att gå ut fredag, lördag första helgen, och fredag helgen där på. Utgång = alkohol = inget bra för viktminskningen. Men visst, kan man hålla sig så passar denna diet säkert.

Jag ska istället skaffa gymkort nu i veckan, äta hällsosamt under veckodagarna och med gott samveta kunna unna mig något gott på helgerna. Just bara för att jag vill, och för att livet är för kort för att räkna kalorier!

RSS 2.0