Dag 3

Frukost: Stort äpple
Lunch: Ready 2 go (choklad)
Middag: Kött, grönsakers och kiwi sallad
Kvällsmat: Nutrilett bar

Den omtalade skinnjackan

Den är min min min! Gissa om jag blev glad när min syster berättade att den populära skinnjackan från hm som sålde slut jättefort förra året, var tillbaka i butik! Jag som hade letat runt på Tradera efter en i rätt storlek. En 34 knep jag åt mig snabbt, och jag älskar den. Visst är den läcker? Den finns förresten även att köpa från online-shoppingen på hm.se. Passa på, för de går som smör.




Yes, i can

Woho, 3e dagen avklarad! :) Och det sägs ju att de är de tre första dagarna som är de svåraste. Vi får hoppas att det stämmer. Min dag såg ut såhär idag:

Frukost: Pulvermix (choklad)
Lunch: Kycklingsallad från paprika (igen) mums!
Middag: Ready 2 go mix (caffe latté) + en banan

Och självklart massor av vatten till detta!

Det blev kanske lite få mål idag, med jag hann inte med mer. Och nej, jag försöker inte svälta mig själv. Detta är något som jag bara ska prova på i 2 veckor. Det står till och med på paketen att man måste rådgiva med en läkare om man ska fortsätta längre.

Jag har tyvärr inget roligt att berätta idag. Har varit en typisk jobb-dag bara. Hoppas ni haft det roligare!
Kram på er.




Just because I can


 












Bilderna lånade från Elle



Dag 2

Dag 2 bestod utav:

Frukost : Pulvermix
Lunch : Ready 2 go drink mix (choklad) + en banan. Den färdiga mixen va mycket (!) godare än pulvret.
Mellanmål : En choklad bar från Allévo
Middag : Kycklingsallad från paprika

Gick ganska så bra, men suget finns ju kvar. Eftersom jag har en ganska varierad kost där jag får både tugga och äta rinnande produkter så tror jag att det är lättare. Vi får se hur de går! En negativ sak är att jag har känt mig ganska uppsvullen av produkterna, någon som upplevt samma sak?

Mål

Det viktigaste man ska tänka på innan man börjar med en diet är vad det egentligen är man vill uppnå. Det gäller att lägga upp ett mål som är rimligt och rialistiskt att nå. Det är ingen idé att sätta ett för högt mål eftersom man ofta blir besviken. Sätt hellre ett lägre så att du inte kan bli annat än positivt överraskad. Det är lätt att ge upp i början, vilket jag redan kände för att göra idag. Det kan då vara bra att ha en bild eller något annat som påminner en om ens mål, och pushar en att fortsätta. Såklart du klarar det här! ska bilden säga. Jag har alltid avundat Victoria Secrets's modeller, men det kanske är ett lite för orealiskt att ha denna bild som mål?


Första dagen med Naturdiet

Första dagen med Naturdiet var inte den lättaste. Jag började med en choklad-pulvermix till frukost runt 7. Det var inte precis det godast jag druckit. Redan efter två timmar så började jag känna av hungern. Jag har tryckt i mig tre sådana pulvermix idag och när jag kom hem runt 6 så var det sista jag kände för, att äta en till. Jag testade Allévos potatis & purjulök soppa, men den var verkligen inte att rekomendera. Det var bara slöseri med pengar. Tillslut så fick det bli en lätt sallad, bestående av isbergssallad, körsbärstomater, gurka, rödlök, paprika och lite köttbitar för att få lite mer energi. Mycket gott och mättande, men fortfarande kalorisnålt. Jag har även köpt en chokladbars som består av 200 kcal. Den ska jag äta till Lipstick Jungle ikväll som mitt 5e och sista mål för dagen. Ni har väll inte missat den nya serien på tv 3 kl 21.00 ikväll? 13 dagar to go på diet, hur ska jag klara detta!


Naturdiet, funkar det?

Jag har bestämt mig för att testa Naturdiet i 2 veckor och se ifall detta verkligen fungerar. Naturdiet ska tas 5 ggr om dagen om man ersätter alla sina mål med detta, vilket jag kommer att göra. Jag är inte överviktig eller så, men skulle gärna önska att få bort lite "julmats-kilon".  Jag kommer att uppdatera hur det går för mig här så att ni ska kunna följa min fram eller motgång, haha. Jag startar imorgon. Önska mig lycka till!

             
            

Im coming back

Yes, äntligen! Igår kväll bokade jag min biljett till en av favorit städerna, London! Jag längtar så himla mycket att jag blir helt tokig. Oxfoord, starbucks, shopping, uteliv, sushi-stället, promenader i staden som alltid är vaken och mycket mycket mer! Jag ska dit den 12-15 februari för att hälsa på en vän, det kommer att bli så otroligt roligt. Självklart kommer jag att ha med mig min nya kamera och ta massor med kort. Men än så länge är det över en månad kvar. Jag orkar inte vänta. Men den som väntar på något gott? Förresten, tack och lov för ryanair (www.ryanair.com /site/SE) där jag endast betalade runt 650 kr för tur-retur biljett, inklusive reseförsäkring! Helt klart prisvärt.



Torsdags lyx

Bänkad framför tv:n med en skål av Benn & Jerry's Half Baked och Lejonet & Björnets vita choklad glass, mums! Finns det något bättre än lite vardagslyx såhär i det deppiga vädret? :)


Gör vardagen festligare

Jag vill ha värme.  Nu är jag trött på vintern. Det är bara kallt och mörkt, vilket resulterar i att man går runt och känner sig deppig. Det här med att jobba 08-16.30 varje vardag och leva ett "svensson" liv är inte vad jag vill göra. Jag vill känna spänning i mitt liv och alltid ha något att se fram emot. Därför har jag bestämt mig för att göra något åt saken. Idag köpte jag en ny digitalkamera, för att unna mig något. Och jag har även bestämt mig för att boka en resa till London för att hälsa på en vän och uppleva något annourlunda en helg. Om så bara för en stund så är det värt det. Ryanair ska tydligen ha väldigt billiga biljetter för tillfället, om man bokar innan den 5 januari dvs, vilket är imorgon. Jag tycker det är viktigt att man passar på att leva livet medans man kan och som sagt tidigare, inte ta morgondagen för givet. Jag är trots allt bara 19 en gång, eller hur?


Fashion Show

Såg ni förresten Victoria's Secret årliga fashion show igår?
Jag tror nog att jag skippar den där chokladen ;)





Stilla kväll

Idag ska jag ha en lugn hemmakväll. Jag har även lite sömn att ta igen. 7-8 timmars sömn på 2 dygn är inte helt okej. Förutom att ha jobbat idag så har jag även vart i stan och letat efter en ny kamera med min bror. Hittade ett par som verkade intressanta. Min är ju lite kass nu, så de är dags för en ny. Efter det åt vi middag på Pasta Haus i Linné, mums! Har ni aldrig varit där så tycker jag att ni ska gå dit snart. Även om jag blev väldigt mätt efter det skulle det inte sitta fel med lite choklad nu. Haha, bra början på mitt nyttiga år tycker jag. Det skulle inte heller sitta helt fel i att ha någon att mysa med i vintermörkret nu heller! .. Hoppas ni får en trevlig fredagskväll :)


2009

1 Januari 2009, ett nytt år. Det är helt sjukt egentligen. Hur var er nyårskväll? Tyvärr var det inte jag som var fotograf igår, så jag kan inte lägga upp några bilder ännu. Men det kommer. Nu måste jag hoppa i säng, för jag är ju en av de "lyckligt lottade" (läs  stackarna) som måste kliva upp ur den varma sängen halv 7 imån bitti och jobba. Oj, vad jag ser fram emot det. Nej ush, snälla rädda mig. Jag vill ha mer ledighet. Det är otroligt hur mycket mer man tar vara på de lediga dagarna nu när man arbetar och inte går i skolan längre. När man inser att de där sköna sommar, vinter, påsk och sportloven inte längre existerar. Oh ja, välkommen till det verkliga livet.


RSS 2.0