Sommriga sandaler







Du är efterlängtad

Just nu: Jag ÄLSKAR solen!!


Españaaa

Åhh, jag längtar! Om drygt två veckor så lämnar jag Sverige för ett tag, i ca 8-9 VECKOR! Ska bli helt underbart! Pratade precis med min vän Laura från England som jag ska resa tillsammans med och jag är hur glad som helst nu. Snart bär det av! Första destinationen blir Spanien, samma stad där jag jobbade som bartender förra året. Nu gäller det bara att boka biljetterna snart. Va kul det kommer att bli. Jag räknar ner!


Bjuder på denna "snygga" bilden på oss.
Jag till höger.

The way it should be


Sommarsnyggt


Tips!

Just nu säljer dom 2 naglack ifrån Depend för endast 40kr på Åhléns! Billigt billigt. Själv fyndade jag två stycken igår :)

Efterlyses


Dessa shortsen är grymt snygga, perfekta slitningar. Någon som har något bra tips på vart jag kan hitta ett par liknande?

Ett otroligt år senare

Kom precis o tänka på att det är exakt ETT år sedan jag tog studenten idag. Det är helt otroligt hur snabbt tiden går! Åh, jag saknar den 27 maj 2008. Jag vill tillbaka! Tillbaka till klingandet av champangeglasen, skratten, vårt ENORMA flak, människorna. Just den dagen fanns det ingen morgondag att oroa sig över. Det var den dagen som gällde, vi var odödliga, vi var bäst! Det var verkligen en utav de bästa dagarna hittills i mitt liv! UNDERBART!

Bjuder på lite bilder från denna helt amazing dagen:


Till vänster


Mitten


Nr 7 ifrån vänster







Trött på hår utan volym?

Testa denna! Gör jag inget med mitt hår så blir det platt fall. Denna har jag dock haft ett ganska bra tag och den funkar hur bra som helst. Bara att spraya en eller två vågrätta ränder i hårbotten på vardera sida av huvudet när håret är blött (handdukstorkat) , blås håret (helst upp&ner för maximal volym) och tada, no more flat boring hair! Grymt va?


Max pris: runt 200 kr

För extra volym testa även "Dust it" ifrån Schwarzkopf. Ett tips är dock att vara varsam med den, annars är det lätt att du får en känsla av att ditt hår är fett, och det vill man ju helst undvika.



Under 200 kr

Maybe three seconds is enough

Åh gud vad jag är trött. Är det verkligen normalt att vilja sova vid halv 9? Måste börja käka järn & vitamintabletter eller något, för detta funkar ju inte! Idag har jag bara jobbat, tränat och lagat mat, kuul dag..Imorgon blir det iaf fika med fina frida. Ser jag fram emot :) 

Hoppas ni haft en roligare dag sötnosar!


Adriana Lima

Snyggt!


Så himla fin bild!

Ur not a real woman until u've worn high heels

Oj, idag har jag inte hunnit blogg något. Kan bero på en del stress och annat strunt. Men jag slutar dock snart och då ska jag iväg och träna, skönt! Tänkte visa er en snygg sko som jag hittat på TopShops webbshop, u like?


För klackar ska vara Höga!

Spicy Shoe

Spicy shoe, nya it-skon ifrån Louis Vuitton? Efterfrågad som få, och väntelistan är lång. Beyoncé är en av de få som lyckats få tag i ett av de 40 par som finns tillverkade. Vad tycker ni, ursnygg eller lite too much?






Humöret ändras lika snabbt som vädret?



Min vän Cornelia ringde precis o hörde om vi inte kunde fika efter jobbet, så nu mår jag lite bättre :) Trist tris trist väder ute dock! Vart tog sommaren vägen? Efterlyses! Förhoppningsvis så blir det lite shopping i stan oxå.


.

Just nu: Depp depp depp! :( Ibland orkar man bara inte.

Till alla läsare

Ni är underbara! Blir så glad när ni skriver att ni gillar min blogg, gör verkligen min dag :) Roligt att se att läsarantalet stiger!

Keep it up, LOVE <3


Vogue


Vem har sagt att gult är fult? Gala Gonzalez, Vogue


Love it!









F r i h e t .

Hur härlig är inte denna bilden?


Inspiration






Vacation

Nu är det bara drygt 3 veckor tills jag får semester, lycka! 

Vad ska Ni hitta på under sommaren?




Daria








knighttcat

Bal 2008

Igår, den 23 maj 2009 var det exakt ett år sedan jag hade min studentbal! Så jag tänkte visa er en bild :)


Helgens bravader

Fredagen spenderade jag med Cornelia, vi letade present och fikade i stan, sedan åkte vi hem till mig, hyrde en film och köpte godis, chips & frukt! Hur chill kväll som helst. Kändes bra att inte gå ut faktiskt.

Igår, lördag var det 20-års middag för min supergoa vän Lena! Massor av god mat och tårta, ett gäng drinkar och roligt folk! Dock slutade det inte som väntat kanske o alla splittrades, men vilken utekväll slutar som man planerat dock? haha.

Lill lördag!

Igår va ballt! Hann med Storan för en mojito, en sväng på Divine, fullt ös på Peacock och skratt i dimman på Orgia! Tack mina sötnosar för en rolig natt :) Dock glömdes kameran hemma, typiskt..

Saknar..

..sommaren i Spanien! Som jag tidigare sagt spenderade jag ca 3 månader i Spanien som bartender förra sommaren. Jag längtar verkligen tillbaka! Till människorna, vädret, maten, solen, stranden, utelivet, allt! Avundsjuk att min storebror flyttar dit om drygt en månad! Hej, jag flyttar in! haha


Ett härligt gäng! Jag i rosa linne :)

Rosa + svart + nitar + högklackat = kärlek

Hur snyggt är inte detta?


Nelly.se

My new lovers!

Som lovat ;) Visst är de ursnygga?







Shine on me

Ta mig härifrån, till ett kristallklart hav, paraplydrinkar och en sandstrand så långt ögat når! Ta mig till en plats där varje dag är en vacker dag.


Sommarkänsla




Man kan aldrig ha för många skor?

Igår hittade jag de fräckaste högklackarna på länge! Svarta, höga med silvernitar, i love! Ska springa förbi efter jobbet idag och köpa dem, och självklart visar jag er i bloggen senare ikväll. 699:- är ju inte allt för farligt? ;) 

Nu: Lunch!

Ej skorna på bilden

Jimmy Choo


Vad har jag gett mig in på??

Åh, att man inte tänker ett steg längre ibland. Jag har lovat mamma att städa HELA huset (dock ej toaletterna, där drar jag min gräns!) + laga mat hela veckan i utbyte mot en summa pengar som jag är i stort behov av just nu. Frågan är bara när jag ska hinna med allt när jag jobbar varje dag, tränar, måste springa på stan och hitta present till en vän, utgång på onsdag, möten, gah! Att vara vuxen är jobbigt!

Red carpet

Hade ni vågat ha på er detta en partynatt? Kan inte riktigt bestämma mig om det är lite too much.
Vad tycker ni? Hiss eller diss?



Another weekend


Knightcat

Sorry för dålig uppdatering!
Min helg har varit relativt lugn för en gångs skull! Fredagen tillbringade jag faktiskt hemma med min kära familj och på lördag åt jag lunch med ett par vänner på kontiki. Efter det satte vi oss i slottsskogen tillsammans med resten av Göteborg typ haha. Där njöt vi av några kalla cider tills solens strålar sakta ersattes av lite kyligare temperatur. Skulle ha gått ut, men vi orkade helt enkelt inte. Det måste vara första gången på länge?

Utgång blir det på onsdag istället med söta C! Peacock tror jag, någon annan som ska dit? För ni har väl inte missat att man är ledig på torsdag? ;)

Jag vill ha..




..denna en varm sommar party natt!

Im still waiting

Har gått och väntat på att ett paket ska dyka upp på posten de senaste dagarn. Vill ha det nu nu! Vad det är håller jag hemligt tills jag provat den. Men jag kan LOVA er att det är något väldigt intressant och helt fantastiskt! Det kommer att lösa ett stor i-lands problem de flesta tjejer (& vissa killar) har. Det är beställt ifrån London, och finns inte att köpa i Sverige ännu, (känner dock inte till något annat land som har det heller?)

Nyfiken??
Kika in lite senare i veckan om ni vill få reda på vad det är! ;)

I dont need the old you

Imorgon kommer jag att bli en ny Malin. Beställt klipptid till imorgon, då jag även ska lägga i blonda slingor. Tjuusigt!

Wish me luck
babes!

.






Fashion-ation

Glam baby, glam


.


weheartit.com

Blonda slingor?

Funderar på att göra ett par blonda slingor i mitt annars bruna hår. Vill dock inte att det ska bli tiger-ränder, ush! Nej, det måste se naturligt ut och gå ihop med min naturliga hårfärg. Någon som vet någon kändis eller dyligt med en sådan frisyr? Behöver lite inspiration. Alla tips är välkommna! :)

Tycker att denna frisyr som Elin Kling har haft är fin. Vad tycker ni?


Elin Kling

Sotade ögon




Söta sovplagg


149:-


179:-

Båda plaggen är ifrån H&M,
cute cute!


Make my day






Klänning + ArmbadNelly, Skor: TopShop, Väska: Chloe Paddington

F A B


Gonatt!


Jennifer Aniston, Elle UK

Blue and green and white and pink and ..









Vacka bilder, underbara färger!
Vad tycker ni om Matthew Willamson's andra del av kollektionen för h&m?

Addicted

Blir galen, "råkade" få med mig EN TILL klänning hem idag. Inte okej haha. Efter det fikade jag med F, ceasarsallad, mums!

.

Nu: Jobb jobb jobb!

ÅH, jag behöver inskaffa ett par nya stövlar. Tröttsamt väder ute!


Zero

Jag är verkligen den sämsta på att hålla i mina pengar, haha. Igår tränade jag en snabbis och fick sedan för mig att jag skulle kolla runt i stan lite. Blev att jag kom hem med två söta klänningar, underkläder och ett par leggings. Hade stan inte stängt så hade det säkert blivit mer. Stackars min plånbok. Har tyvärr inte hunnit fota det ännu eftersom jag slocknade direkt i sängen efter middagen.  Kram!

I wanna see ur true colours






True?

Love doesn't make the world go round. Love is what makes the ride worthwhile.
Franklin P. Jones


Bättring på G!

Hej babes! Ber om ursäkt för min superdåliga uppdatering! Förhoppningsvis ska det bli ändring på det, men har bara inte haft tiden eller orken för att blogga. Så vad har hänt sen sist?


Valborg spenderade jag tillsammans med tre av mina underbara vänner på Smögen. Vi hade det hur roligt och mysigt som helst. På kvällen blev det utgång på Kanske och Baden i Kungshamn, mycket lyckat! Och dagen efter spenderades i solen vid bryggan på Smögen. Vi åt god mat, solade, promenerade, åt glass och bara njöt av tillvaron!


På lördagen blev det utgång med två andra tjejkompisar och även denna kväll blev lyckad. Dock kanske det blev en drink för mycket, men vad gör det om 100 år ;) Huvudsaken är att vi hade roligt! Söndagen blev hur chill som helst, och spenderades i soffan framför tv:n med pizza :) Så man kan lugnt säga att det har varit en bra lång-helg för mig.


Nu sitter jag på jobbet och har inte fullt lika roligt, och är super hungrig! Dags för frukost snart tycker jag. Det gör det inte heller bättre att jag är hur trött som helst eftersom en viss person höll mig vaken i telefonen tills klockan två i natt. Fast det får han gärna göra om igen ;)


Kramar!


How could u be so heartless?



Marc Jacobs/Nathalie Schuterman
8 000:-

RSS 2.0