Alla hjärtans dag tips

Imorgon är det Alla hjärtans dag, en dag som kan frambringa en del blandade känslor. Är du i ett förhållande kan detta anses vara den mest romantiska dagen på året och du bara längtar efter att få tillbringa denna dag med din älskling. Är du däremot singel kanske känslan av ensamhet smyger fram och allt du vill är att denna dag ska försvinna så fort som möjligt så att du inte ska bli påmind om att du inte har en kille.

Nonsens!

Alla hjärtans dag handlar inte bara om att vara extra kärleksfull mot din partner, utan även sina vänner och familj. Här har jag tagit fram lite Alla hjärtans dag tips, både till dig i ett förhållande och till dig som är singel, bra va?


För dig i ett förhållande:

Något klassikt är alltid fina underkläder. Uppskattas av både den som får de och den som får se det på ;) Hanky Panky är alltid ett säkert kort, eller Victoria Secret om man har vägarna förbi USA eftersom de inte levererar till Sverige :(









Varför inte skämma bort din partner och bjud henne/honom på en spa-behandling, t.ex en helkropps-massage? För alla er som bor i Göteborg kan jag rekomendera Haga Badet. Helkropps-massagen kostar dock upp mot en 900:-

Hittad en rolig present till båda på internet, 52 busiga nätter. Finns att köpa här.




En hemlagad middag lagad av kärlek slår vilken 5-stjärnig restaurang som helst! Du kan även smyga upp en stund tidigare på morgonen och laga en underbar frukost på sängen. En perfekt start på kvällen.

Blommogram, utmärkt för er som tyvärr kommer att ha ett litet avstånd imellan er. interflora.se

Parfym, både för killen och tjejen. Min favorit på killar är Paul Smiths underbara doft! I Love!

Behöver jag säga smycken? Det är ju uppenbart ;)

Vill ni slå på stort så kan ni ju alltid boka ett hotellrum med roomservice där ni båda två blir uppassade och får tid att bara njuta av er stund tillsammans. Det fixas lätt här.

I nästa inlägg berättar jag vad ni som är singlar kan hitta på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0