Alla hjärtans dag tips del 2

Deppa inte ihop för att du är singel på Alla hjärtans dag. Alla hjärtans dag är en dag som man ska tillbringa tilsammans med de människor man tycker om och bryr sig om. Det är en perfekt dag att visa dina närmsta vänner och din familj just hur mycket du tycker om dom. Här kommer lite tips på vad du som singlel kan göra 14/2!

Till dig som är singel:

Ta en heldag tillsammans med din bästa vänner och bara njut! Gå på stan en hel dag, unna er mysiga fikor, eller laga en god middag tillsammans på kvällen.

Köp något fint till dig själv, just för att du förtjänar det!

Ta med tjejorna ut på en helkväll på stan. För alla vet väll att det vimlar av singel killar ute en kväll som denna!

Köp något till dina vänner istället för en kille. Vad sägs om denna roliga bok?
 



Eller varför göra Alla hjärtans dag till en dag som bara (!) handlar om dig själv? Helkropps-peeling, manikyr, pedikyr, bubbelbad, hårinpackning m.m. Tycker du det verkar tråkigt att göra det själv, bjud in en kompis och dela en på en flaska vin och någon mumsig choklad!

Tycker du fortfarande att det suger (ursäkta uttrycket) att vara singel på Alla hjärtans dag? Vad väntar du då på, spring ut och hitta dig en. Och du får snabba på, för du har inte lång tid på dig att fixa dig en man. (Suck, om det ändå vore så lätt?) 

Även om du är singel, så lovar jag att du överlever Alla hjärtans dag ändå :)
Ha en trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0