Frosseri



Jag är sjukt sugen på en smoothie nu.. Kanske med jordgubb och nåt annat? :)
Vad är er favorit smoothie?

In Love!

Jag är helt kär i Mtv's serie The city! Åh, vad jag skulle ge för att leva deras glammiga liv i N.Y, en av mina dröm städer. Kläderna, håret, skorna, allt är hur snyggt som helst, i varje avsnitt. Blä för ett svensson liv!





Serien går att se på mtv.com ifall du inte har tålamod nog att vänta tills de kommer på tv:n! :)

Have2have.se



Köpa eller spara?


Scorett, 650:-

Elise Ryan

Märkte precis att Nelly.se har fått in Elise Ryan klänningar! Ni kanske känner igen dom från blondinbella, hon verkar köpa alla som finns. Jag köpte min blåa klänning på topshop i London i höstas, hur fin som helst :) Den formar sig efter kroppen och sitter där den ska. Min använde jag på nyår.


Nelly


Nelly

Spring shopping

God morgon! Tycker att vi börjar denna härligt soliga fredag med lite vår kläder :) Kollade runt lite på nätet och hittade lite fina saker. Åh, vad jag vill ha sommar nu så att man kan klä sig i tunnare kläder.

Köpte även en kornblå klänning och en vit sommtig top på Zara igår, visar det senare ikväll om jag hinner fota.




nelly.se Gillar den korta jeans jackan (499:-) starkt,
och att kombinera den med det färgglade linnet (699:-) gör det extra vårigt!


nelly.se Färgglada byxor, whyred 1249:-


nelly.se Underbar färg! 799:-


nelly.se  1498:-


Gina Tricot 99:-


Gina Tricot Snyggt slitna jeans, 399:-


Sunshiine!



SOL SOL SOL! Åh, vad underbart! Och plusgrader. Som jag har längtat. Vädret påverkar verkligen mitt humör, och sätter ett leénde på läpparna. Skinnjackan åkte såklart på idag, skönt att inte behöva använda vinterjackan. Lite tråkigt dock att man måste sitta inne på jobbet hela dagen. Fast en liten stund fick jag komma ut, när jag min bror och syster åkte till Paprika för att äta lunch. Riktigt mysigt :) Hoppas verkligen att våren är här för att stanna, för jag är super extremt trött på kyla och rusk (antar att jag inte är det enda).

Matthew Williamsson designar för h&m

Matthew Williamsson är h&m's nästa kända designer. Här är några av de första bilderna på hans bidrag till h&m:








Vad tycker ni?
HITT eller DISS?

Färgklick


Karen Miller, asos.com




Nelly.se

Spets är sött

Denna söta tröjan ska jag köpa när lönen kommer! Den finns att beställa på chicy.se för endast 289:-




Louis Vuitton Paris AW/09






Bilder lånade från chic.se

Empty room


Chicy.se

Fit for fight!

Kom hem från träningen nyss, jäklar va roligt det är. Och det känns ju så bra efteråt! Idag tränade jag Body Combat. Jag var uppskriven på reservlistan, men kom med till slut :) Gillar ni kickar, och att slå i luften blandat med träning för magen så är detta något för er. Det är ett svettigt pass som förhoppningsvis kommer att ge en snygg rumpa o slanka ben! Köpte nya tajta träningsbyxor på Stadium ifrån Nike igår, hur snygga som helst. 350 kr gick det på men har tyvärr inte tagit någon bild ännu. I morgon blir det MRL. Har ni något förslag på ett bra pass på Sportlife?

Bollywood

Ikväll blir det party med några vänner. Ni finner oss på Park Lane (vart annars haha) där det gästas av klubben Visual Planet igen, denna gången med temat Bollywood! Kan bli roligt tror jag. Dock känner jag mig inte riktigt på topp för tillfället, ont i magen :( och alldeles för lite sömn. Förhoppningsvis försvinner detta under dagen, för nu har jag varit sjuk tillräckligt länge (hela förra veckan).

Är det någon mer som ska dit ikväll?


God Morgon!


Im a gladiator

Alla dessa älsklingarna kommer ifrån gojane







H&M våren -09





Bara 4 gånger till ! ...

Åh herregud, jag trodde att jag skulle dö! Mitt pass blev framflyttat, så jag hann inte till det. Istället tränade jag passet efter som var BodyStep. Det var ingen barnlek det inte haha. Men det känns hur bra som helst nu efteråt. Där kommer man hitta mig varje torsdag i framtiden ;) Mycket credit till tränarna som stod där framme och pushade på oss, hur duktiga som helst! Så himla stolt över mig själv att jag äntligen köpt gymkort, och att jag verkligen använder det. Nästa pass har jag på lördag vid 1 tiden. Är dock inte så säker på att jag kommer att vara allt för pigg på det eftersom jag ska ut på fredag .. Vi får se!

Har ni haft en effektiv dag?

Beach 2009

Har ni märkt hur ljust det är på morgonen nu för tiden? Lycka! Äntligen ser det ut som om att vi är på rätt spår. Nu är jag så trött på vintern och allt som hör dit. Tjock och jobbig vinterjacka, statiskt hår, mörkt och trist! Ge mig sommar och sol, ljusa färger, sandaler och bruna ben. Men innan det riktigt kan bli sommar så måste jag hinna bli beach 2009 haha. Så idag är det dags för träning igen och denna gången blir det S-challange på Stig Centers anläggning. Ska bli intressant att se vad det kan vara. Håller tummarna för att jag inte kommer att ligga flåsandes på golvet efter halva passet! Nya gymskor skulle jag även behöva, men det är inte det lättaste att hitta ett par av en nättare variant. Som tur är märkte jag att man får 15% rabatt på Intersport under 3 gånger om man har ett Sportlife kort! Kan ju vara värt att ta en titt där. Fast det får nog bli en annan dag, eftersom jag lär vara död efter träningen..

Tisdag

Idag har jag använt mitt gym-kort på Sportlife för första gången! Tränade Body Jam, en dansinspirerande träning. Det var roligt, men dock var temat hiphop denna gången och det var inte riktigt min stil. Känner mig duktig nu, äntligen! Hann även med att shoppa lite innan träningen, men jag är alldels för trött för att fota det nu. Kanske kommer imorgon :)



Gulligt

Hur fint är inte detta? Ett rosa Moët-set :)


...

Let me hold you
For the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me
Now I can't feel anything


You can't play on broken strings
You can't feel anything
That your heart don't want to feel

Varför?


Allmänt vintertrött hår och hy?

Hittade tips på massor av olika krämer etc. mot b.la. stramande hy och flygigt hår på Sofis mode på aftonbladet. Kolla in det här, kan ju vara värt att prova på :) Elektiskt hår är något utav det jobbigaste på vintern!


Bild lånad av aftonbladet

RSS 2.0