Nyårsoutfit 2008/2009

Det nya året kommer jag att skåla in tillsammans med vänner på Marstrand. Där ska vi ha en riktigt god middag med bl.a. soppa till förrätt, oxfilé till huvudrätt och någon smarrig efterrätt! Vart och hur ska ni tillbringa nyår? :)

Är ni nyfikna på hur min nyårsoutfit kommer att se ut? Både skor o klänning är inköpt i London, men min klänning är dock mörkblå, inte röd som på bilden. Klänningen är från Elise Ryan och skorna från River Island, en affär ni måste kika in i om ni är i London. Till detta ska jag ha ett nyköpt Baglady armband med mörkblåa och gnistrande stenar, chanell örhängen, hudfärgade strumpbyxor, mörkblått naglack och självklart mitt nya i.d smink! (rekomenderas starkt)


Stanna upp och fundera, om så för en sekund.

Jag vet, min uppdatering har varit den sämsta någonsin. Jag ber om ursäkt. Men eftersom jag nu fått en ny laptop i julklapp ska det förhoppningsvis bli ändring på detta.


Snart är det ett nytt år, om ungefär 27 timmar rättare sagt. Ett nytt hoppfullt år, med nya möjligheter. Det är på nyårsafton vi stolt avger våra nyårslöften som för det mesta brukar bestå av orden "ett nytt, bättre år". För visst får alla en ny chans till förbättring när ett nytt år uppenbarar sig? Det är då man ska lägga allt det dåliga som hänt i det förgående året bakom sig och sikta framåt. Det som är gjort, är gjort och det enda vi kan påverka är vår framtid. Men min fråga är; är det alltid så lätt att lägga det gamla bakom sig? Att på något sätt lägga allt det dåliga i en låda och gömma undan den längst in i garderoben? Det är lätt att säga en sak, men att agera är en annan. Det är även lätt att kasta ur sig ett löfte på nyårsafton med ett glas bubbel i handen och ett fåtal till tidigare druckna drinkar i kroppen. För just det ögonblicket känns allt bra, visst kommer det nya året att bli bättre? Men in the back of our mind så vet vi ändå att den där lådan fortfarande finns kvar, även om den ligger gömd i garderoben. Den finns där för att påminna oss. Kanske om att inte göra om de misstag vi gjort, eller att våga göra det vi tidigare inte vågat. Hur som helst så betyder ett nytt år mycket. Jag ser fram emot 2009, och jag hoppas att det ska vara fyllt av glädje och lycka. Inte bara för mig, utan självklart för alla er andra också. Det förtjänar vi alla. Alla de motgångar vi haft har förhoppningsvis gjort oss starkare och smartare. Jag vet i alla fall att mitt 2008 har inte varit det bästa. Så 2009, jag tror på dig, hoppas du tror på mig. Skål!


Välkommen till verkligheten


C.S Lewis "Att älska är att vara sårbar".

Kan detta stämma bättre?
Och ush vad jag har fått vara med om detta en gång för mycket..

Du är inte tillräckligt bra

Min helg har varit hur bra som helst. En helg som jag i början av veckan inte hade några större förväntningar på. Fredagen började på Vasastan tillsammans med Julia och några av hennes vänner. Vi stannade kvar där ganska länge för att vi alla hade jätteroligt. Men runt 2 tiden bestämde vi oss för att gå vidare till Park Lane där det gästades av Ministry of sound som jag nämnde i tidigare inlägg. En sjukt lyckad kväll/natt om du frågar mig. Detaljerna håller jag tyvärr för mig själv denna gången.


Lördagen tillbringade jag med Terese, Sara, hennes pojkvän o hans vänner. Träffade först Terese för ett glas vin på Joe Farellis där hon jobbar och mötte sedan upp de andra på BLVD. Väl inne på klubben får jag ett sms av Mr X. Det är verkligen konstigt. Ni vet ett sådant alkolås som de pratas om till mobilen? Jag tror helt seriöst att han har ett sådant, fast ett omvänt. För det verkar som om att han måste ha alkohol i kroppen för att hans mobil i överhuvudettaget ska fungera. Träffade dock inte honom. Efter fredagen skulle det kännas helt fel att träffa honom med alkohol i kroppen. Speciellt när det verkar som om att han bara är ute efter en sak. Och tyvärr killen, jag tror att jag är värd mer än det.


Ministry of soundIkväll blir det utgång med några vänner. Vi ska tydligen till någon ny klubb som har premiär idag eftersom en vän fått några biljetter dit. Ska bli roligt, förhoppningsvis. Efter det bär det nog av till Park Lane där det gästas av Ministry of sound. När jag var i London sist var jag på denna klubb och det var hur kul som helst. Så jag har höga förväntningar på kvällen.

Det känns dock sådär roligt när jag brände lite för mycket pengar förra helgen, men man lever ju trots allt bara en gång. Och självklart ska man leva som om att varje dag vore den sista, även om jag inte alltid gör det. Vi tar för givet att det alltid finns en morgondag. Det har det hittills alltid gjort, och imorgon är inget undantag tycker man. Men tyvärr håller detta tankesätt inte alltid i längden. Så passa på att ha en fantastisk helg allihopa. Och oroa er inte för dagens bekymmer, det kommer nya imorgon.


Fina ting

Asos har verkligen helt underbara saker. Här är några nya favoriter.


Frustrerande

Åh, va irriterande det är när saker inte går som det ska. Jag skrev nyss ett långt inlägg om min dag, men självklart så hänger sig datan och allt bara försvinner, typiskt! Nu är jag så fruktansvärt trött efter att ha varit uppe sedan halv 6 imorse så jag orkar inte skriva om allt.

Tipsar istället bara om en sida på internet som heter bluebox. Har ni inte redan vart inne och kollat är det hög tid nu. Perfekt och smidigt nu till jul. Där finns en massor av smarta och roliga julklappar. Och det bästa av allt är att det finns något till alla, till och med dem som har allt. Så ta en titt här.


Önskelista

Snart är det jul och då passar det ju bra att önska sig något fint! Här är
de saker som jag kommit på hittills. Kanske även ger er lite tips oxå! :).

TopShop                          

 
Första klänningen favoriten av dessa två.

H & M


Mysig kofta!


En flicka kan aldrig ha för många skor ..


Me like

Idag har jag varit på Condeco och fikat med Ingrid. Det var över ett halvår sedan vi sågs senast, så det var verkligen på tiden. Jag fick även min rosa klänning idag som jag beställde förra veckan. Det gick ganska så snabbt tycker jag, bara 3 arbetsdagar. Mycket smidigt att handla över Internet. Speciellt nu i jultider då man slipper trängas i affärerna bland allt annat folk som ska inhandla årets julklappar. Kikade runt lite idag och hittade dessa plagg m.m. på asos, forever21 och juicy couture.

Mycket fint, eller hur?Give me

God morgon!

Nu skulle det inte sitta fel med en kaffe från Starbucks så att man vaknar till lite. Men tyvärr så får jag nog nöja mig med en kopp tråkigt vanligt kaffe på jobbet. Det är väldigt synd att Starbucks inte finns här i Göteborg. Nej, en varm kopp kaffe eller en varm choklad med hasselnöts smak, härlig tjock tröja och ett par mysiga ugg skulle passa utmärkt nu när kylan är ett faktum.RSS 2.0